Begeleid je groepen in het onderwijs? Teams, werkgroepen, klassen, projectgroepen? Wil je als teamcoach met meer diepgang aan de slag? De OnderwijsTafel biedt een opleidingstraject aan voor teamcoaches in het onderwijs.

De OnderwijsTafel leidt teamcoaches op voor duurzame cultuuromslag in het onderwijs

Onze Teamcoaching zorgt voor diepgaande cultuuromslag. Het is een krachtig middel om zichtbaar te maken wat er speelt in een groep of een team. Zo maken we bespreekbaar wat onuitgesproken is. Het zorgt ervoor dat de ‘roze olifant’, die in elk team aanwezig is, gezien wordt. Hierdoor ontstaat een veilig leer- en leefklimaat dat de basis is voor elk verander- of ontwikkelproces.

De OnderwijsTafel-academie is de veilige plek waar zichtbaar wordt wat jij zelf niet ziet. Je gaat in een groep van ervaren coaches aan de slag met jouw eigen verhaal, jouw eigen proces. Hierdoor vergroot je jouw bewustzijn over jezelf, je relatie tot een ander en je verhouding tot een groep van mensen. Het vertrekpunt is steeds het hier-en-nu en de eerlijkheid naar jezelf hierover. Daarna volgt het delen met de ander om het ten slotte met het team, de groep te delen.

Deze manier van teamcoaching heeft nu al vele teams in de diepte en de breedte bekrachtigd en versterkt, zowel op individueel als op collectief niveau.

Interesse? Stuur een mail aan koen@deonderwijstafel.com

 

Teamcoaching: leren verder gaan waar anderen stoppen.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?