Trainer-coach-opsteller- econoom

Na een kort werkend leven in India heb ik tijdens mijn lange reizen door Azië en Latijns Amerika meer van de wereld meegekregen. Mijn een studie Bedrijfskunde aan de VU Amsterdam en een executive master in coaching, counseling en consulting aan de Universiteit van Utrecht aangevuld met verschillende opleidingen rondom familie- en organisatieopstellingen voel ik voldoende kennis in huid te hebben om personen in organisaties te begeleiden. Ik geloof dat zelfinzicht en betekenisgeving het startpunt is van verandering. Na zelf meer zelfinzicht ontwikkeld te hebben was een logische vervolgstap na een carrière in het bedrijfsleven een eigen coachings- en trainingsbureau te starten. Met name is mijn focus organisatie observatie.
Open staan voor wat het leven me brengt, ook voor datgene waarom ik niet heb gevraagd. Dat is wat ik in de loop der jaren ontdekt heb als waardevolle manier van zijn voor mezelf. Er is wat er is. Met deze levenshouding probeer ik, met mijn eigen rust, het verschil te maken in onderwijsland. Hoe kun je gegeven de omstandigheden toch maximaal in de regie blijven?

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?