IMG-20200222-WA0004

Ecologisch Pedagoog / coach

Als ecologisch pedagoog en onderwijsprofessional inspireer en begeleid ik leraren en leerlingen. Iedereen verdient ten minste iemand die beschikbaar is en als leraar maak jij het verschil.

Het is niet ingewikkeld maar soms loop je vast. Ik help jou bewust, ontspannen, mild, verbonden, met kracht en energie stevig in het onderwijs te (blijven) staan. Ik leer jou hoe je kinderen kunt verstaan, hoe je om kunt gaan met wat van je gevraagd wordt, hoe je ruimte maakt voor wat nodig is voor jou.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het PO, als begeleider van hoogbegaafde leerlingen en als lid van de redactie van CPC, waar ik schrijf over de mooie pedagogische momenten en daar waar het schuurt, breng ik de pedagogiek, de mens-factor en het onderwijssysteem bij elkaar.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?