Mindfulness en Heartfulness trainer- spreker- (life)coach

Ik ben een gepassioneerde coach/trainer en geef door heel Nederland inspirerende lezingen, workshops om mensen te raken en wakker schudden en cursussen die je krachtige tools geven om nu bewust te leven. Deze zijn gericht op volwassenen, kinderen in het onderwijs.

Toen ik de aandacht naar binnen leerde brengen als Mindfulness trainer, ging er een wereld voor mij open. Waarom leerden we dit niet in het onderwijs? Nu train, coach en begeleid ik professionals om onze binnenwereld te onderzoeken, om de draagkracht te vergroten, voor meer balans in de (buiten)wereld. Dat proces brengen wij met de OnderwijsTafel, zodat vanuit de veiligheid die daarin ontstaat, het onderwijs mee kan groeien in datgene wat er in mijn ogen nodig is in deze tijd; verbindende daadkracht.”

www.studentsoflife.nl

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?