Adviseur / coach / docent

Goed onderwijs is in mijn ogen professioneel, persoonlijk en positief. Professioneel wil zeggen dat een lesprogramma onderwijskundig, pedagogisch en didactisch goed in elkaar steekt. De persoonlijke component is de relatie tussen docent en student. Essentieel voor studiesucces is dat een student zich gezien, gehoord en geraakt voelt. Tot slot positief omdat het gaat om leren en ontwikkelen, voorleven en leven, groeien en bloeien.

Het verbeteren en veranderen zit mij in het bloed. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van veranderkunde heb ik succesvol ingezet voor het verbeteren van studentbegeleiding, curriculumvernieuwing en teamontwikkeling in het hoger onderwijs. Ik ken het klappen van de zweep uit eigen onderwijservaring. Als adviseur ontwerp, organiseer en begeleid ik onderwijsverbetering. Ik ondersteun en coach veranderaars en teams.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?