Senior docent- begeleidingskundige- supervisor- (organisatie)coach -onderwijsontwikkelaar.

Onder het credo ‘if it works its true’ ben ik sinds 2009 vanuit mijn bedrijf vandenbroekcoaching actief op zoek naar datgene wat jullie als professionals binnen onderwijs, welzijn en zorg nodig hebben om binnen het werk het ‘goede’ te kunnen doen. De drijfveren en passie voor je werk (je normatieve professionaliteit) zijn hierbij altijd het startpunt. Een rijkdom die groot en fundamenteel is voor het dagelijkse werk. Daarnaast vind ik het van belang dat de context waarbinnen jij, als werkende en mens werkzaam bent, erbij te betrekken en zoveel mogelijk van onder af te beïnvloeden. Deze twee benaderingen vind ik geheel terug binnen de onderwijstafel. Ik vind het van groot belang de verandering daar te beginnen waar het leren centraal staat, onderwijs dus. Mijn lange beroepservaring binnen zorg, welzijn, begeleidingskunde en onderwijs zie ik als grote toegevoegde waarde.
Ik ben eigenaar van vandenbroekcoaching, senior docent en onderwijsontwikkelaar binnen de Hogeschool van Amsterdam, lid van het Platform Autonome Coaches (PAC) en de onderwijstafel.

www.vandenbroekcoaching.nl

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?