Onderwijs is mensenwerk. Persoonlijke groei behoort tot de kern van onderwijs. Worden wie je bent is een levenslange opgave. Mensen in wording bevolken de school. Wie ben ik? Wat drijft me? Pas ik me aan? Doe ik wat anderen van mij verwachten? … Authenticiteit en persoonlijk leiderschap is wat de samenleving nodig heeft. Mensen hierin begeleiden verdient een plek in het onderwijs.

Ontwikkelen van de menselijke factor in het onderwijs betekent ruimte maken voor het ‘echte’ gesprek over wie je bent tussen leerlingen onderling, tussen leerling en mentor maar ook tussen docenten in hun teams.
De OnderwijsTafel adviseert hoe persoonlijke ontwikkeling in het onderwijsprogramma geïntegreerd kan worden en begeleidt groepen en individuen, leerlingen, docenten en leidinggevenden, in hun persoonlijke groei en leiderschap. Meer uitleg

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?