Nieuwsgierig naar de inter(super)visie van De OnderwijsTafel? Kom naar onze maandelijkse proeverij of organiseer zelf een proefsessie met mensen uit je eigen netwerk. Stuur een mailtje naar koen@deonderwijstafel.nl en we nemen contact met je op.

De OnderwijsTafel nodigt je uit voor een proeverij!

Elke tweede woensdag van de maand organiseert De OnderwijsTafel een proeverij. Een avond waarin je 2,5u kunt proeven en zelf mag ervaren wat De Onderwijstafel van meerwaarde kan zijn in jouw persoonlijke en professionele leven. We gaan in verbinding en creëren samen het veilige leerklimaat om eerlijk te delen wat jou bezighoudt maar ook vooral waar jij als professional en ook als mens tegen aanloopt in je werk. Dit in een groep van maximum 15 andere onderwijsprofessionals die net als jij geloven dat de menselijke factor in het onderwijs verder ontwikkeld kan worden; een avond van samen delen, leren, groeien, ontwikkelen en inspireren.

Je voelt je gezien, gehoord, begrepen, erkend, herkend en gewaardeerd. Bovendien kom je er achter dat je niet de enige bent die tegen bepaalde zaken aanloopt. Je (zelf)kennis en inzichten in je eigen patronen, (belemmerende) overtuigingen en functioneren worden groter. Je gaat in relatie met gelijkgestemden en door dit alles groei je als professional en als mens.

Data & Aanmelden

Eerstvolgende data en thema’s:

  • 11 maart 2020 – de werkdruk en het lerarentekort in het PO
  • 8 april 2020 – de uitdaging van het MBO

Kosten

Deelname aan de proeverij is kosteloos.

Gezien en gehoord worden. Herkenning en erkenning. Inter(super)visie brengt je verder.

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?