Trainer / (leefstijl)coach / (proces)begeleider

Ik ben meer dan dertien jaar werkzaam geweest bij het Korps Mariniers en in verschillende delen van de wereld (ernst)missies uitgevoerd. In die periode was het vaak van levensbelang om te kunnen bouwen op het team, om te verbinden met anderen en de krachten optimaal te bundelen. Schijnbare onmogelijke opdrachten werden daardoor ineens haalbaar.

Na mijn tijd bij het Korps heb ik mijn eigen bedrijf: de Verbindelaar opgericht en heb ik verschillende leidinggevende en begeleidende functies gehad. Hierin was ik er steeds op gericht om het ware potentieel in mezelf en in anderen te zien en naar boven te halen, waardoor ze hun authentieke en volstrekt unieke krachten optimaal kunnen ontplooien en in de wereld konden zetten. Daarnaast is onderwijs altijd belangrijk voor mij geweest en heb ik in het bestuur gezeten van verschillende scholen om wat ik bij het korps geleerd had over teams ook mogelijk te maken op school. Ik ben momenteel coach/trainer op dit moment bij Bold academy en werk voor onder meer de Onderwijstafel.

https://www.linkedin.com/in/marcel-dekker-218893b/

©[2019] De Onderwijstafel webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?